Veritable by Lien Style

Vezi Culori Extensii

Veritable

Colectia Veritable a brand-ului Lien Style a fost prezentata in 2010 din dorinta de a reda produselor naturaletea si autenticitatea necesara. Au fost necesari 3 ani pentru crearea si finalizarea colectiei. Perioada in care departamentele Lien Style, de la fabricant la importator si distributitor, au colaborat in dezvoltarea si perfectionarea produselor si sistemelor ce duc la satisfactia deplina, atat calitativa cat si financiara, a clientiilor nostrii.

Veribtale incita prin calitatile produselor ce promoveaza aceasta colectie. Produsele sunt din par 100% natural, de calitatea remy (firele sunt asezate cap la cap exact cum au fost taiate), ceea ce face ca parul sa se comporte natural in miscare si impiedica incalcirea firelor. Ratia de par este de grad 4, firele de par fiind 95% aceeasi lungime, deci creste cantitatea de par si scade dramatic aspectul de filare al varfurilor, aceastea fiin perfect egale. In colorarea parului se folosesc vopseluri naturale din plante special create pentru a nu afecta ci proteja firul de par. Colectia Veritable este definita prin 10 nuante naturale de par de la brunet, saten si blond. Produsele ce au firul de par ondulat sau cret nu sunt create prin solutii de permanent, parul este ondulat sau cret natural, se folosesc doar tehnici speciale pentru perfectionarea aspectului acestora. Sistemele de prindere-fixare a produselor sunt de calitate superioara, fabricate si atasate parului in mod manual pentru o viata mai lunga a acestora. Substanta folosita pentru montarea extensiilor este cheratina (substanta natural, nutritiva si proteica) si nu silicon (plastic).
Exista cateva caracteristici si instructiuni de folosire si intretinere individuale ce se gasesc inscriptionate pe ambalajele produselor.